Bravčové rebierko v alobale

Ingrediencie

600 g bravčových rebierok
2 lyžice oleja
1 cibuľa
Soľ, mleté čierne korenie, kajenské korenie, grilovacie korenie, horčica

Postup prípravy

Rebierka umyjeme a osušíme. Z oleja, horčice, soli a korenia spravíme marinádu a potrieme ňou mäso. Ideálne nechať odstáť cez noc, ale ak nemáme toľko času, tak aspoň hodinku.

Cibuľu nakrájame na jemné mesiačiky a posypeme ňou rebierka a celé zabalíme do alobalu.

Dáme do plechu a pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov približne 40 – 50 minút.

Podávame s opekanými zemiakmi, alebo s chlebom.

Niekto má rád k nemu baranie roky, alebo rôzne omáčky. Rebierka sú však chutné aj so šalátom coleslaw, recept nájdete TU.

Podobné recepty

Orechovka podľa Adushe

Jahodovo ríbezľový džem

Džem jahodové mojito

Halušky so špenátom