Bravčové rebierko v alobale

Ingrediencie

600 g bravčových rebierok
2 lyžice oleja
1 cibuľa
Soľ, mleté čierne korenie, kajenské korenie, grilovacie korenie, horčica

Postup prípravy

Rebierka umyjeme a osušíme. Z oleja, horčice, soli a korenia spravíme marinádu a potrieme ňou mäso. Ideálne nechať odstáť cez noc, ale ak nemáme toľko času, tak aspoň hodinku.

Cibuľu nakrájame na jemné mesiačiky a posypeme ňou rebierka a celé zabalíme do alobalu.

Dáme do plechu a pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov približne 40 – 50 minút.

Podávame s opekanými zemiakmi, alebo s chlebom.

Niekto má rád k nemu baranie roky, alebo rôzne omáčky. Rebierka sú však chutné aj so šalátom coleslaw, recept nájdete TU.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom