Domáci jahodovo malinový nanuk

Nebojte sa experimentovať, použite ovocie, ktoré máte radi.
Ak chcete nanuky namočiť do čokolády, nebojte sa kombinovať bielu, mliečnu a horkú čokoládu.
Nanuky najlepšie zamrnú cez noc, ale ak sa vám nechce čakať, tak im stačí aj 2 – 3 hodiny v mrazničke. Samozrejme záeží aj na tom, ako vám mraznička mrazí, niekomu stačí aj len hodina.

Ingrediencie

200 g jahôd
200 g malín
1 PL medu
šťava z citrónu

Postup prípravy

Maliny a jahody rozmixujeme. Ak vám prekážajú zrniečka, môžete zmes prepasírovať cez sitko. Dochutíme medom a pár kvapkami citrónovej šťavy a necháme zamrznúť v chladničke. Toto je klasický sorbet, môžete použiť na akékoľvek šťavnaté ovocie.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom