Farfalle s údeným lososom

Lahodné, ľahké cestoviny, ktoré rýchlo pripravíte do práce aj ráno medzi umytím zubov a očesaním sa.

Ingrediencie

250 g farfalle
200 g údený losos
200 g ricotty
soľ, mleté čierne korenie, pažitka

Postup prípravy

Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu, aby boli al dente. Kým sa cestoviny varia, ochutíme ricottu soľou, mletým korením. Tuniaka natrháme na menšie kúsky. Pažítku nasekáme na drobno.

Keď sú cestoviny hotové, zlejeme ich a zmiešame s lososom. Naložíme na tanier a posypeme kúskami ochutenej ricotty. Na záver posypeme nasekanou pažítkou.

Podobné recepty

Sendvič Monte Cristo

Škoricový chlieb s hrozienkami

Cheesecake s figami

Linguine s opečenými kuracími prsiami