Gaštanové tiramisu

Večná dilema, paralýza rozhodovania. Čo robiť, keď máte chuť na tiramisu aj na gaštanové pyré.

Ingrediencie

100 g gréckeho jogurtu

200 g mascarpone

200 g gaštanové pyré

100 g bielej čokolády

Postup prípravy

Ak máme zmrznuté gaštanové pyré, necháme ho rozmraziť. Potom ho buď nastrúhame alebo pretlačíme. Jogurt zmiešame s mascarpone a pridáme strúhanú bielu čokoládu.

Teraz navrstvíme najskôr gaštanové pyré, naň dve - tri lyžice jogurtovej zmesi a znova gaštanové pyré. Takto vrstvíme, kým nie je pohár plný. Recept môžeme ozvláštniť tak, že napríklad do polovice jogurtovej zmesi primiešame kakao, alebo kávu.

Podobné recepty

Orechovka podľa Adushe

Jahodovo ríbezľový džem

Džem jahodové mojito

Halušky so špenátom