Gaštanové tiramisu

Večná dilema, paralýza rozhodovania. Čo robiť, keď máte chuť na tiramisu aj na gaštanové pyré.

Ingrediencie

100 g gréckeho jogurtu

200 g mascarpone

200 g gaštanové pyré

100 g bielej čokolády

Postup prípravy

Ak máme zmrznuté gaštanové pyré, necháme ho rozmraziť. Potom ho buď nastrúhame alebo pretlačíme. Jogurt zmiešame s mascarpone a pridáme strúhanú bielu čokoládu.

Teraz navrstvíme najskôr gaštanové pyré, naň dve - tri lyžice jogurtovej zmesi a znova gaštanové pyré. Takto vrstvíme, kým nie je pohár plný. Recept môžeme ozvláštniť tak, že napríklad do polovice jogurtovej zmesi primiešame kakao, alebo kávu.

Podobné recepty

Pomarančový koláč

Chlieb s ľanovými semienkami

Karamelový cheesecake

Bonbóny s karamelom nekaramelom