Jahodové srdciečka ღ

Sladký recept vhodný nie len na sv. Valentína ღ ღ ღ
Bezlepkový a bezlaktózový recep.

Ingrediencie

Potrebujeme:

2 balíčky jahodového pudingu (1ks/38g)

2 vajcia

1 PL olivový olej

50 g cukru

150 g mrazených jahôd

1 ČL sóda bikarbóna alebo prášok do pečiva

Postup prípravy

Celé vajíčka vymiešame s cukrom, pomaly k nim prilievame olej. Keď sú vyšľahané na penu, vmiešame do nich rozmixované jahody. Potom postupne pridáme zmiešaný puding so sódou bikarbónou. Opatrne zamiešame.

Ak sa nám cesto zdá málo ružové, môžeme ho prifarbiť potravinárskou farbou, Len si dajte pozor, aby ste to neprehnali. Konečná farba srdiečok bude približne o tretinu svetlejšia ako vymiešané cesto.

Cestom naplníme silikónové formičky a dáme piecť do vyhriatej rúry na 170 stupňov. Pečieme približne 15 - 20 minút, záleží od veľkosti srdiečok. Ozdobíme, jogurtom, tvarohom, alebo punčovou polevou.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom