Plnené bravčové rezne

Ingrediencie

400 g bravčového stehna
1 fľaška sušených paradajok v oleji (cca 200g)
100 g údeného tvrdého syra, najlepšie takého, ktorý sa veľmi neroztečie.
3 PL hladkej múky
4 PL strúhanky
4PL masti
1 vajce
soľ

Postup prípravy

Hrubšie bravčové rezne naklepeme a osolíme.

S ostrým nožom spravíme do rezna vrecko, do ktorého vložíme sušené paradajky a plátok syra.

Rezne obalíme najskôr v múke, potom v rozšľahanom vajíčku a nakoniec v strúhanke.

Rezne opečieme z oboch strán doružova.

Podávame s varenými zemiakmi, alebo ryžou.

Podobné recepty

Brusnicový veniec

Mandľové krokantky

Rýchly falošný krémeš

Mrkvový koláč s tvarohovým krémom